Solicita Informatii
Termeni și Condiții 2018-05-15T04:21:54+00:00

Termeni și Condiții de Utilizare

Website-ul www.expoanunturi.ro(denumit în continuare „Website-ul”) este deținut de Ionel Cosmin Gabriel Intreprindere Individuala  reprezentat de Ionel Cosmin Gabriel   (denumită în continuare „noi”).

Prin utilizarea website-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții și agreați Politica de Confidențialitate, precum și orice alți termeni și condiții aplicabile anumitor secțiuni ale website-ului și/sau în cazul unor produse și servicii disponibile, prin intermediul website-ului sau a companiei deținătoare.

Accesarea website-ului, în orice manieră și pe orice cale, trebuie să se producă în deplina cunoaștere a Termenilor și Condițiilor de utilizare, precum și a Politicii de Confidențialitate. Totodată, ne rezervăm dreptul de a modifica termenii de utilizare a serviciilor sau de a impune noi condiții privind utilizarea website-ului, caz în care vă vom notifica, în prealabil.

Continuând să utilizați acest website și/sau produsele și serviciile furnizare prin acest website vă declarați de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare, precum și cu Politica de Confidențialitate. În caz contrar, vă rugăm să încetați, în acest moment, utilizarea website-ului.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Website-ul, precum și toate materialele disponibile pe și/sau prin intermediul website-ului constituie material original, protejat de legea copyright-ului și a dreptului de proprietate intelectuală. Așadar, utilizarea sau distribuirea oricărei informații de către dumneavoastră nu poate fi realizată decât în scopuri necomerciale și prin menționarea sursei și a autorului. Este interzisă, așadar, modificarea, copierea, reproducerea, republicarea, traducerea, vânzarea, crearea de lucrări derivate, exploatarea sau distribuirea, în orice manieră și/sau sub orice formă, a oricărui material disponibil pe sau prin intermediului website-ului.

În anumite cazuri, excepționale, este permisă descărcarea și/sau imprimarea unor copii ale unor pagini individuale, broșuri și/sau formulare, în scop exclusiv personal și necomercial, cu condiția de a nu altera, în niciun fel, destinația inițială a materialului, precum și respectarea tuturor drepturile de autor și de proprietate intelectuală care îl/le reglementează.

Totodată, vă asumați, în totalitate, răspunderea pentru orice comentariu și/sau mesaj alegeți să distribuiți prin intermediul website-ului. În cazul în care respectivul comentariu și/sau mesaj aduce atingere, în orice fel, unei terțe părți, vă asumați raspunderea legală și morală pentru gestionarea consecințelor.

LEGISLAȚIE ÎN VIGOARE

Creaţiile, operele literare şi artistice sunt protejate internaţional de Convenţia de la Berna pentru protecţia Operelor Literare şi Artistice, care datează din 1886, revizuită prin Actul de la Paris din 24 iulie 1971 şi modificată, ulterior, la 28 septembrie 1979.

În România cadrul juridic privind dreptul de autor/copyright şi drepturile conexe este stabilit de Legea nr. 8/1996, modificată şi adăugită de Legea nr. 285/2004 și de OUG 123/2005 .


Politica de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate este furnizata pentru a va informa cu privire la politicile si practicile noastre si la alegerile pe care le puteti face vizavi de modul in care informatiile dvs. sunt colectate si utilizate.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la aceasta politica,ne  puteti contacta la office@expoanunturi.ro.

Politica noastra de confidentialitate va ofera detalii despre:

  • Organizatia care colecteaza date pe acest site
  • Informatiile pe care le colectam si folosim
  • Dezvaluirea informatiilor colectate
  • Alegere/Opt-out
  • Informatii despre securitate si protectie
  • Politica de confidentialitate pentru copii
  • Schimbari ale politicii

Va multumim ca folositi www.expoanunturi.ro

Organizatia care colecteaza informatii la acest site

Ionel Cosmin Gabriel Intreprindere Individuala („Compania” sau „Noi”), este detinatoarea siteului www.expoanunturi.ro ( „Siteul”). www.expoanunturi.ro colecteaza informatii despre dumneavostra, atunci cand va inscrieti pentru buletine de stiri, promotii speciale, sau initiati cereri de informatii cu privire la serviciile www.expoanunturi.ro ( „Serviciile”).

Informatiile pe care le colectam si folosim

Prin informatii intelegem informatiile despre dumneavoastra colectate prin intermediul site-ul nostru, inclusiv adresa de e-mail si alte informatii pe care ni le furnizati prin inregistrarea pentru serviciile noastre sau solicitarile de informatii despre serviciile noastre. Orice informatii furnizate catre noi vor fi retinute si utilizate exclusiv in scopul indeplinirii solicitarilor dvs. de informatii, pentru efectuarea corecta a Serviciului, sau pentru a comunica cu dumneavoastra ca membru al serviciilor www.expoanunturi.ro.

Informatii de ansamblu

Din cand in cand, putem colecta informatii statistice generale, non-personale, cu privire la utilizarea Site-ului si a Serviciului, cum ar fi cat de multi vizitatori viziteaza o anumita pagina pe site-ul nostru, cat timp raman pe acea pagina, si care link-uri , daca este cazul, sunt clickate. Noi colectam aceste informatii prin utilizarea de tehnologii, cum ar fi „adrese IP”, care sunt discutate in detaliu mai jos. Putem, de asemenea, grupa informatii de ansamblu despre vizitatori pentru a descrie utilizarea Site-ului si Serviciului partenerilor nostri de afaceri existenti sau potentiali sau alte parti terte, sau ca raspuns la o cerere de guvern. Cu toate acestea, va asiguram ca aceste date de ansamblu nu va identifica personal, alti membri din lista sau oricare alt vizitator al site-ului.

Adrese IP

O adresa IP este un numar care este atribuit automat calculatorului dumneavoastra ori de cate ori navigati pe web. Servere Web, calculatoare care „servesc” pagini web, identifica automat computerul dvs. prin adresa IP. Compania colecteaza adrese IP pentru scopuri de administrare de sistem, de a raporta informatii de ansamblu unor parti terte si pentru a urmari de utilizare a site-ului. Cand vizitatorii acceseaza pagini din site sau clickeaza pe un link dintr-o corespondenta trimisa(newsletter) prin intermediul Serviciului serverele noastre pastreaza adresele IP. Ne rezervam dreptul de a folosi aceste adrese IP pentru a identifica un vizitator sau membru al listei pentru a imbunatati experienta utilizatorilor sau ,daca credem ca este necesar, pentru a impune respectarea politicilor site-ului sau pentru a proteja compania, siteul, vizitatorii, Serviciul, Internet Service Provider-ul, partenerii, membrii listei sau altele.

Protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice Compania are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a trimite corespondenta, de a onora comenzile si de a realiza statistici proprii.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare onorarii comenzii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea plasarii pe acest site a comenzii dvs. si prelucrarii ei.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt nu vor fi communicate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@expoanunturi.ro .

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala).

Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Dezvaluirea informatiilor colectate

Cu exceptia situatiilor limitate enumerate aici, in aceasta politica de confidentialitate, nu vom impartasi informatiile dvs. personale cu terte parti.

Newslettere si Promotii

Putem oferi posibilitatea de a va inscrie la newslettere suplimentare sau comunicari promotionale trimise prin e-mail. Daca ati dorit sau v-ati calificat in alt mod pentru a primi aceste forme de comunicare, vom utiliza adresa de e-mail pentru a comunica cu dvs. Din respect pentru intimitatea dumneavoastra, va punem la dispozitie o modalitate de a va dezabona.
Va rugam sa consultati sectiunea „Alegere si Opt-out(Dezabonare)”.

Alegere si Opt-out(Dezabonare)

Putem oferi posibilitatea de a va inscrie la newslettere suplimentare sau comunicari promotionale trimise prin e-mail. Daca ati dorit sau v-ati calificat in alt mod pentru a primi aceste forme de comunicare,si nu mai doriti sa primiti newsletter-ul nostru sau alte comunicari promotionale prin e-mail, va puteti dezabona de la primirea lor urmand instructiunile incluse in fiecare comunicarea.

Politica de confidentialitate pentru copii

Noi nu colectam in mod intentionat informatii de la copii sub varsta de 18 ani pe Site sau prin intermediul Serviciului. Daca sunteti sub varsta de 18 ani, va rugam sa nu ne furnizati nicio informatie. Daca devenim constienti de faptul ca am colectat informatii de la un copil sub 18 ani, vom face eforturi rezonabile comercial pentru a sterge astfel de informatii din baza noastra de date.

Alte informații

În plus față de informațiile de mai sus, putem colecta informații suplimentare (colectiv denumite, „Alte informații”). Acestea pot include:

a) Informații pe care le colectăm în mod automat, atunci când utilizați website-ul, inclusiv, dar fără a se limita la: adrese IP, ce pot conduce, în unele cazuri, la identificarea specifică a unui calculator sau dis-pozitiv; tipul de browser folosit sau limba utilizată, data și ora de accesare a website-ului, durata petrecută pe anumite pagini sau secțiuni ale website-ului, precum și oricare alte date similare.

b) Informații obținute prin intermediul unor părți terțe, precum Google Analytics. Folosim serviciile Google Analytics pentru a evalua utilizarea de către dumneavoastră a website-ului. Astfel, putem compila rapoarte privind activitatea dumneavoastră, putem colecta date demografice, analiza valorile de performanță sau oricare alte informații referitoare la utilizarea dispozitivelor fixe, mobile și de internet. Aceste părți terțe folosesc cookie-uri, precum și alte tehnologii specifice pentru real-iza analize și pentru a putea să ne furnizeze, ulterior, datele. Prin accesarea și utilizarea website-ului, sunteți de acord cu prelucrarea datelor despre activitatea dumneavoastră, de către acești fur-nizori de analiză, exclusiv în modul și în scopurile stabilite în cadrul prezentei Politici de Confidenț

Pentru mai multe informații despre Google Analytics, inclusiv referitor la modul în care puteți re-nunța la colectarea de date, vă rugăm să vizitați: https://www.google.com/analytics.

c) De asemenea, putem colecta sau primi informații de la terțe părți, cum ar fi, de pildă, Facebook și/sau oricare alte site-uri de social media.

Modificari la aceasta Politica

Termenii acestei Politici de confidentialitate se pot modifica din timp in timp. Va vom informa cu privire la orice modificari semnificative la aceasta politica de confidentialitate prin postarea unui anunt pe pagina de start a site-ului pentru o perioada rezonabila de timp dupa ce asemenea modificari sunt efectuate, ca aceasta politica de confidentialitate a fost actualizata, si prin schimbarea datei din partea de sus a acestei Politici de confidentialitate. Va incurajam sa verificati periodic aceasta pagina pentru orice modificare. Utilizarea in continuare a site-ului si participarea la Serviciu in urma postarii modificarii acestor termeni va insemna acceptul acestei schimbari.

Contact:
Noi apreciem opiniile dumneavoastra. Daca aveti comentarii sau intrebari despre politica noastra de confidentialitate, va rugam sa trimiteti-le la office@expoanunturi.ro.