Relatii cu clientii

 

MODALITATI DE PLATA

Iti oferim momentan urmatoarele modalitati de plata:

PLATA ONLINE FOLOSIND CARDUL

Se poate efectua plata online folosind cardul personal, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Expoanunturi.ro foloseste platforma Netopia.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura ta (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii tale.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei Netopia. Expoanunturi.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.

Pe extrasul de cont va aparea tranzactia cu denumirea „Expoanunturi”.

Daca doresti sa anulezi o tranzactie te rugam sa ne contactezi imediat telefonic sau prin email.

Anularea tranzactiei se va face in maxim 24 de ore lucratoare daca comanda pe care ai plasat-o nu a fost expediata. Daca comanda ta a fost expediata, nu mai este posibila anularea tranzactiei (va trebui sa returnezi mai intai comanda, apoi iti vom rambursa banii, vezi sectiunea Schimburi & Returnari). Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul tau in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

POLITICA DE LIVRARE

Clienti primesc confirmarea rezervarii prin email, in max. 3 ore dupa ce plata a fost efectuata.

POLITICA DE ANULARE: 

Platile serviciilor prestate se vor achita prin link de plata  Netopia prin intermediul Programului de facturare Oblio, odata ce sunt confirmate, nu se mai pot anula si returna banii incasati, penalizarea fiind de 100% conform legii.

POLITICA DE RETUR:

– serviciile oferite de Expoanunturi.ro nu permit anulare. 

 

Telefonul consumatorului – Infocons

021-9551 (linie telefonica cu tarif normal) – Se pot obtine informatii privind modalitatea de a adresa o sesizare sau reclamatie in atentia Comisariatelor Judetene pentru Protectia Consumatorilor.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
https://expoanunturi.ro/wp-content/uploa
Buna!
Cu ce te putem ajuta?