Termeni si conditii

 

Termeni generali

Expoanunturi.ro.ro este denumirea comerciala a Ionel Cosmin Gabriel II cu sediul în Str Poporului 36, etaj 2, Constanta, CUI RO35289972, numita in continuare Expoanunturi.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului  www.Expoanunturi.ro , Expoanunturi.ro  isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.expoanunturi.ro este proprietatea Ionel Cosmin Gabriel II

Expoanunturi.ro garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.Expoanunturi.ro , in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Ionel Cosmin Gabriel II fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea Ionel Cosmin gabriel II, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: office@expoanunturi.ro . Echipa Expoanunturi va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

 
Open chat
Ai nevoie de ajutor?
https://expoanunturi.ro/wp-content/uploa
Buna!
Cu ce te putem ajuta?